torsdag 29 september 2011

Napphållare

Oj, det har visst gått en hel vecka sen förra inlägget. Just nu har jag inte så mycket tid för sömnad. Sånt är ju livet ibland, man har en hel del annat också som måste göras. Tänkte i alla fall visa upp det lilla jag sytt som är ett gäng napphållare. Dessa är mina första och eftersom det varken var svårt eller mycket sömnad så passade det här mig jättebra just nu!

Sen har jag även beställt en del nya tyger och först ner i brevlådan var dessa två från Lilofant. Dom är jättefina och jag funderar som bäst på vad jag ska sy av dom!Ha en fortsatt trevlig kväll!

7 kommentarer:

 1. Supersnygga!Var har du köpt dom fina nappringarna?

  SvaraRadera
 2. Dom fina nappringarna är köpta hos Lilofant.

  SvaraRadera
 3. Hej... tack för dina fina ord hos mej, blev glad i hjärtat! För det är ju faktiskt så att jag inte har någon renodlad sömnadsblogg, utan en med lite smått&gott... roligt att kunna inspirera lite i vardagen! Vilket härligt helikoptertyg du har på ingång, blev jag allt lite sugen på :-)

  SvaraRadera
 4. Fina napphållare! Speciellt den med regnbågens färger var riktigt härlig!

  SvaraRadera
 5. Som en godispåse :D.Jättefina allihop.

  SvaraRadera
 6. It was very useful for me. Keep sharing such ideas in the future as well. This was actually what I was looking for, and I am glad to came here! Thanks for sharing the such information with us.

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails