Om mig

Jag som står bakom denna blogg är en glad och kreativ Enskedebo med man och nio-årig dotter. 

Färg, form, mönster och sömnad är mina stora passioner i livet. Trots det har jag haft ett långt uppehåll med all form av sömnad tills jag en dag, för lite mer än ett år sedan, upptäckte alla fantastiska sybloggar på nätet. Tack vare dem fick jag massor av inspiration och tog på nytt upp sömnaden. Längtan efter att få vara med "på riktigt" och blogga om det jag sytt blev stark och i februari 2010 startade jag min egen blogg  "Mynta syr".

I dag har jag kommit igång ordentligt med att sy, kunskaperna har kommit tillbaks och handlaget sitter där igen. Jag syr mest till mig själv och min dotter men har även så smått börjat sy åt vänner och bekantas barn. De plagg jag syr som inte har någon tänkt ägare kommer jag i framtiden lägga ut under fliken "Butik Mynta". Detta för att delvis finansiera denna ganska dyra hobby men också för att det finns en gräns för hur mycket man kan sy åt ett barn. Håll utkik efter den nya fliken!

Min önskan med denna blogg är att kunna dela med mig av min kunskap samt att även kunna få ett och annat tips av er där ute. Lämna därför gärna en kommentar så kanske vi hörs i "sybloggar" världen! / Kram Mynta
Related Posts with Thumbnails