måndag 12 september 2011

Kuddar i lappteknik

Håller på och "höstfixar" dotterns rum. Hon har nyss fyllt tio och börjar känna sig vääääldigt stor. Därför behövs nu en riktig uppdatering av rummet för att passa hennes ålder(nya jag) bättre. Ser det även som ett utmärkt tillfälle att få renas upp lite bland alla hundratals kanske tusentals små och stora saker hon samlat på sig under åren. Ska bli så otroligt skönt!

Vi började med sängen som fick nya kuddfodral. Har använt mig av lappteknik på H:s begäran. Märker att hon är ganska "romantiskt" lagd vad gäller inredning så den här stilen passar henne perfekt. Varje ruta mäter 12x12 cm (färdig sytt). De flesta tygerna kommer från Åhlens där vi även hittade påslakanet som passar så fint ihop med kuddarna. Steg ett i omvandlingen är klar!

Tillsist vill jag tacka för alla de fina och positiva kommentarer jag fick på mitt förra inlägg. Ni är så snälla allihop och det är så oerhört kul när ni kommenterar. Tusen tack!

9 kommentarer:

 1. Fantastiskt fina... har länge tänkt göra kuddar med lappteknik, fick kanske en spark i baken nu?! :-)
  /HönaPöna

  SvaraRadera
 2. Underbara kuddar, önskar att jag hade ork till lappteknik./Åsa på minamirakel

  SvaraRadera
 3. Så snyggt! Nu blir jag sugen på att testa sy lappar oxå :-)

  SvaraRadera
 4. Fina kuddar! Snygg tapet som skymtar också.

  SvaraRadera
 5. Vilka härliga färger! Och så jämnt du fick lapparna... jättefint.

  SvaraRadera
 6. Så fina!! Det blev kanon fint ihop med sängen! Skulle gärna lära mig hur man ska göra när man syr med lappteknik får sätta det på min "att lära sig" lista!

  SvaraRadera
 7. Vilka glada fina kuddar. Ett riktigt mysrum!
  Här kan du bl.a. köpa napphållarna som jag använt http://www.lilofant.se/.

  SvaraRadera
 8. så underbara kuddar!! och jag scrollade ner o såg den fantastiskt fina tröjan med sprund o krage - vilket välsytt plagg, ser såå snyggt o proffsigt ut!

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails