onsdag 23 mars 2011

Nya kuddar till soffan


Hej på er, det var verkligen länge sen sist! Vecka efter vecka har gått och jag har inte lyckats få till ett enda inlägg. Jag har helt enkelt inte sytt något under de senaste veckorna. En långdragen influensa, ett sportlov och en hel del måsten har effektivt satt stopp för det. Inspirationen försvann dessutom när det blev ett så långt uppehåll från mina annars så kära symaskiner. Snyft!

Nog med bortförklaringar och ursäkter, här om dagen fick jag som tur var syn på min nya skärmatta och då började det klia i fingrarna igen! Här är resultatet: nya, ljusa och "våriga" kuddar till soffan och vardagsrummet. Har mer liknande projekt på gång, det var nämligen mycket kul att leka med lappar!

Många av tygerna kommer från tyghögen här hemma men också några från Åhlens. Hade turen att fynda en massa fina stuvbitar sist jag var där!

Ha en trevlig kväll!

12 kommentarer:

 1. Har saknat dig här i bloggvärlden!:) Kul att du är tillbaka. Vilka härligt våriga kuddar. Själv skulle jag vilja ha både nya kuddar och en ny soffa:) Men soffan får nog vänta till lilleman blir ett par år äldre...

  SvaraRadera
 2. Riktigt snygga kuddar, så våriga och färgglada! Kan man fynda stuvbitar på Åhléns? Gillar deras tyger skarpt! :-)

  SvaraRadera
 3. Har saknat dig och undrat vad som "hänt". Wow, säger jag till otroligt läckra kuddar. Färgställningarna var så fina och matchade läckert med varann.

  SvaraRadera
 4. Tack ska ni ha, det värmer verkligen att få höra att man är saknad!

  SvaraRadera
 5. Äntligen att du är tillbaka på blogen. Du är saknad. Jätte fina kuddar. Måste nog också förnya i soffan.

  SvaraRadera
 6. självklart är du saknad när du "försvinner" sådär länge :-) Vilka härliga kuddar du har gjort, och visst är det härligt att få göra det lite vårigt i hemmet!
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 7. Kul med inlägg här å särskilt med så läckra våriga kuddar! Måste prova på detdär med lappar...

  SvaraRadera
 8. Tack för dina gulliga kommentarer på min senaste jeanshätta! Det värmer! :-). "Hättans mästare" låter ju superfint! :-) Det finns andra som är duktiga på hättor och jag har sett fina hättor hos bl a Cilipus och Lullaby & La La. Jag inspireras av vissa men försöker ändå hålla en egen stil och just hättorna har jag svårt att bara lämna utan måste prova i olika tyger och med lite nya detaljer! Man hittar väl sin "grej" som man syr. Du sydde så supersnygga kuddar nyss, passar utmärkt nu till våren! Ha det gott!

  SvaraRadera
 9. Åhh den kudden som vart helt sydd i magonlieträd (?) var såå fin. De andra också såklart. Är just det tyget också från åhlens?? Vill haaaa!

  SvaraRadera
 10. Tyvärr är inte magnoliatyget Åhlens egna kollektion. Det är marimekko som tillverkar det och då kostar det ju betydligt mer. Däremot hade jag tur att hitta en stuvbit av tyget på Åhlens City. Ibland har man tur!

  SvaraRadera
 11. Så härliga färgerna!!!!:)

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails